EmpresaProductesVinyesEnoturismeContacte
CAT | CAS | ENGAlella Vinícola
  Regals Marfil
Vols fer un regal diferent?, Sorprendre els teus clients, amics, empleats o col·laboradors amb un obsequi que mai no oblidaran? A ALELLA VINICOLA amb els nostres cent anys d'experiència et proposem una variada oferta de productes que compliran les teves necessitats i expectatives.

Les diferents combinacions, el servei acurat i els detalls faran del teu regal un obsequi únic. Personalitzarem al màxim el teu obsequi, buscant la màxima exclusivitat i elegància. Els teus regals sempre seran benvinguts! Qualsevol ocasió és bona per realitzar un obsequi: commemoracions d'empresa, esdeveniments, presentacions de productes, incentius, aniversaris, celebracions familiars...

Pots seleccionar diferents combinacions de vins MARFIL, estoigs de luxe de dues o tres ampolles, caixes de fusta, bosses de regal, cistelles... Nosaltres ho preparem i ho enviem al destinatari escollit. Fins i tot podem personalitzar les etiquetes!

També disposem d'altres regals com decantadors, tirabuixó, caixes d'aromes... Visita la nostra exposició a la botiga MARFIL ALELLA!

I, per NADAL, et presentem les nostres propostes variades: cistelles de regal, caixes delicatessen, estoigs de luxe... Un encert segur!

 

 
   Empresa · Productes · Vinyes · Lots · Contacte