EmpresaProductesVinyesEnoturismeContacte
CAT | CAS | ENGAlella Vinícola
  Taller de Tast
T'interessa el món del vi?, Vols realitzar una primera aproximació al tast de vins? Des d'ALELLA VINICOLA volem apropar-te el món de sensacions que proporciona la cultura del vi. Per a això et convidem a participar en el nostre TALLER DE TAST.

En aquesta activitat t'ensenyarem una mica de pràctica i tècnica, com has d'observar i apreciar un vi. Tastarem vins blancs, rosats, negres i cava. Una activitat inoblidable per passar una bona estona!

És una activitat desenvolupada en un entorn lúdic i cultural que busca ensenyar a expressar totes les sensacions que provoca la degustació d'un vi. Coneixerem el vocabulari específic del tast, així com les apreciables diferències entre els tipus de vins.

Aquesta activitat està pensada per a qui vulgui gaudir d'un moment agradable, en companyia dels seus amics o companys de feina, i aprendre una mica més de diferents aspectes del món del vi. El taller de tast està compost per:
- Visita guiada en la què s'expliquen els processos d'elaboració del vi.
- Taller de Tast.

El taller de tast té, aproximadament, una durada de 3 hores, i es preparen per a grups concertats de més de 10 persones (per a grups més reduïts consultar el nostre calendari d'activitats obertes al públic).
L'explicació es pot oferir en castellà, català i anglès.
Pàrquing gratuït.

 

 
   Empresa · Productes · Vinyes · Lots · Contacte